Com funcionen les vacunes que es distribueixen a cada país?

Com funcionen les vacunes que es distribueixen a cada país?

Actualment, en tot el món existeixen 22 vacunes autoritzades desenvolupades per institucions i farmacèutiques de dotze països. Llisca sobre el mapa per veure quines es distribueixen al país on vius i quines característiques té cadascuna d'elles. Després, busca la vacuna que t'interessi a la llista de sota per saber la informació més important que existeix sobre ella. Aquest mapa i aquesta llista s'aniran actualitzant a mesura que s'aprovin noves vacunes.


Aquest article és part de Les Mentides amenacen la Salut, la secció de ciència de Verificat.

Som un equip de joves periodistes que treballem de manera independent per combatre la desinformació. Ens basem en fets i dades per verificar el que diuen els polítics i les falsetats que circulen per les xarxes socials.

Et necessitem. Amb la teva aportació contribuiràs a un debat polític més saludable i ajudaràs a impulsar projectes educatius per ensenyar la ciutadania a navegar el caos informatiu i a defensar-se de la desinformació.

Pots col·laborar amb una aportació tan simbòlica com un euro i no t’ocuparà més de 45 segons (els hem comptat). Si pots, si us plau, marca la teva aportació com a mensual i així podrem continuar fent la nostra feina de manera rigorosa i independent. Moltes gràcies.

Dona