TAK-919

TAK-919

Català | Castellano

L'empresa de biofarmacia japonesa Takeda va aconseguir a l'octubre un acord amb Moderna i el Ministeri de Salut, Treball i Benestar japonès per distribuir 50 milions de dosis durant la primera meitat de 2021 sota el nom de TAK-919. El 21 de maig de 2021, Takeda va anunciar l'aprovació de la fórmula per part del Govern del Japó, i va informar que la distribució començaria immediatament.

Llegeix tota la informació sobre la vacuna de Moderna aquí.


Aquest article és part de Les Mentides amenacen la Salut, la secció de ciència de Verificat.

Som un equip de joves periodistes que treballem de manera independent per combatre la desinformació. Ens basem en fets i dades per verificar el que diuen els polítics i les falsetats que circulen per les xarxes socials.

Et necessitem. Amb la teva aportació contribuiràs a un debat polític més saludable i ajudaràs a impulsar projectes educatius per ensenyar la ciutadania a navegar el caos informatiu i a defensar-se de la desinformació.

Pots col·laborar amb una aportació tan simbòlica com un euro i no t’ocuparà més de 45 segons (els hem comptat). Si pots, si us plau, marca la teva aportació com a mensual i així podrem continuar fent la nostra feina de manera rigorosa i independent. Moltes gràcies.

Dona