Rectificacions

Si detectem qualsevol error a les nostres verificacions, rectificarem el més ràpid possible. El nostre compromís és ser transparents en totes les rectificacions.

I si vosaltres detecteu errors, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu , o a través de les nostres xarxes FacebookTwitterInstagram.

Verificat és signatari dels codis de principis d’IFCN i EFCSN. Això implica un procés de certificació independent, per a comprovar que seguim els estandards d’aquestes organitzacions. Si consideres que Verificat no està complint aquests codis, pots comunicar-ho a aquestes entitats: 

Ens comprometem a alertar i rectificar quan sigui necessari. Si publiquem xifres errònies o citacions incorrectes de persones o organitzacions publicarem una correcció que apareixerà al fons de l’article i en una llista disponible al final d’aquesta pàgina. 

En el cas que sigui un dels nostres lectors qui ens avisi de l’error, us respondrem pel mateix canal. Si ens equivoquem en un titular o en el veredicte d’alguna de les nostres verificacions, farem difusió de la correcció a les nostres xarxes socials, igual que fem quan publiquem contingut nou.

Si creieu que hem de modificar alguna verificació, haureu d’aportar informació rellevant, dades oficials o de fonts d’autoritat i demostrar que el nostre equip no les va tenir en consideració abans de publicar la peça. Abans de realitzar qualsevol canvi, dos membres del nostre equip han d’estar d’acord sobre la consistència del material aportat i la necessitat de rectificar.

Ens reservem el dret a modificar errors tipogràfics, ortogràfics i gramaticals que no canviin el sentit general d’un article sense avisar l’audiència.

Aquí pots consultar el llistat de les correccions realitzades: