Treballa amb nosaltres

Som un equip neutral, independent i compromès amb la transparència. Apostem pel talent jove, estem alineats amb la igualtat de gènere i apliquem una política oberta d’igualtat d’oportunitats. Creiem que el fact-checking ha de ser una activitat desvinculada dels interessos polítics i econòmics i, per això, cap membre del nostre equip té vincles amb partits polítics o conflictes d’interès de cap mena.

Oportunitats de treball a Verificat

Som la primera plataforma de verificació sense ànim de lucre de Catalunya. Vam néixer el 2019, quan l’augment de la desinformació havia propiciat la creació d’entitats de fact-checking independents arreu del món i durant aquest any ens hem encarregat de respondre, en català i castellà, a moments àlgids de l’actualitat catalana.

Ara ja som una petita redacció de fact-checking amb oficina a Barcelona que treballa junt amb la resta de l’equip de Verificat, dedicat principalment a l’educació per un consum crític de la informació. El nostre objectiu és detectar rumors que circulen a les xarxes i imprecisions o mentides del discurs dels polítics, verificar-ho amb base a fets i dades i, si ho considerem necessari, demanar una rectificació. Tota la informació sobre nosaltres i la nostra forma de treballar està publicada a www.verificat.cat/qui-som.

No posts

Política d’igualtat d’oportunitats

Verificat no discrimina per raons de gènere a l’hora de contractar i fomenta la igualtat d’oportunitats i de tracte de totes les persones treballadores, així com també la seva llibertat. Com a exemples de bones pràctiques, hem desenvolupat una política de conciliació laboral que ens permet contractar persones embarassada, flexibilitzar l’horari de les persones del nostre equip amb menors al seu càrrec i implementar una política de permisos laborals per a dones que menstruen. Verificat fa ús d’un llenguatge inclusiu en tota la seva activitat, treballa la prevenció de violències i discriminacions i promou la igualtat i llibertat de gènere mitjançant la verificació de rumors el i l’alfabetització mediàtica, amb l’objectiu de corregir biaixos persistents que afavoreixen una visió masculina del món que ens envolta.