Les dades de la desigualtat

Les dades de la desigualtat

Quan s'acosta el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, les xarxes socials s'omplen de rumors que intenten demostrar que les diferències d'oportunitats o d'ingressos entre les dones i els homes no existeixen o que la violència és la mateixa per unes i els altres. Aquestes gràfiques il·luestren la desigualtat. Podeu llegir les verificacions completes a El Periódico.

La bretxa salarial no existeix

La violència no té gènere

Les quotes promouen la mediocritat

Som un equip de joves periodistes que treballem de manera independent per combatre la desinformació. Ens basem en fets i dades per verificar el que diuen els polítics i les falsetats que circulen per les xarxes socials.

Et necessitem. Amb la teva aportació contribuiràs a un debat polític més saludable i ajudaràs a impulsar projectes educatius per ensenyar la ciutadania a navegar el caos informatiu i a defensar-se de la desinformació.

Pots col·laborar amb una aportació tan simbòlica com un euro i no t’ocuparà més de 45 segons (els hem comptat). Si pots, si us plau, marca la teva aportació com a mensual i així podrem continuar fent la nostra feina de manera rigorosa i independent. Moltes gràcies.

Dona