Què passa amb Verificat?

Estem treballant per tornar amb més força que mai.

Hola! 

Probablement ja fa uns mesos que et preguntes què ha passat amb Verificat. Potser fa temps que trobes a faltar les nostres verificacions, ens has enviat un missatge que no hem pogut contestar o fins i tot ens has deixat de seguir. En primer lloc, volem demanar-te disculpes. En segon lloc, et volem donar una bona notícia: Verificat torna.

No cal que et recordem que mantenir el periodisme és molt complicat. En especial, el periodisme independent. Per això, els darrers mesos els hem dedicat a buscar fonts de finançament per poder consolidar el nostre projecte. El 2 d’abril va fer un any del llançament del nostre pilot i, com esperàvem, continuar va ser més difícil del que ens hauria agradat. Però ara les coses estan a punt de canviar.

Us demanem disculpes per no haver pogut ser aquí durant els últims mesos, però en especial durant les últimes setmanes, quan la pandèmia del coronavirus ha provocat també una propagació molt preocupant de desinformació. Estem fent tot el possible per començar a verificar tot el que ens heu enviat per Whatsapp darrerament i posar-nos al dia amb vosaltres. Una qüestió de salut pública com la que estem vivint es mereix l’esforç extra de tothom. També el nostre.

I res més, només assegurar-vos que estem treballant per tornar amb més força que mai. Us agraïm infinitament la vostra paciència, la vostra comprensió i la vostra confiança. Sempre hem dit que més val anar poc a poc i bona lletra.

Moltes gràcies,

L’equip de Verificat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *