Els autors d’un robatori amb violència a Badalona no van tallar les dues orelles a la víctima

Divendres es va produir un robatori amb violència a Badalona, però els Mossos neguen que els autors hagin tallat les orelles a la víctima


El divendres 26 de juny, dos individus van atracar a una dona al barri de Sant Crist de Badalona per robar-li les joies que portava posades, però no li van tallar les dues orelles, com diuen diversos missatges FALSOS (algunes versions són ENGANYOSES) que s’han fet virals a Twitter i Whatsapp i que han replicat diversos mitjans de comunicació.

“Va ser un robatori amb violència i va produir (a la víctima) lesions a una de les orelles i al coll”, ha confirmat a Verificat el departament de premsa dels Mossos d’Esquadra. “Va passar el divendres sobre les sis i quart de la tarda, per part de dues persones que van fugir. Encara no s’ha procedit a la detenció”, ha afegit el cos.

Els lladres “van sostreure a la víctima dues cadenes d’or i van intentar treure-li una arracada, cosa que li va provocar lesions a una orella i un blau al coll”, han explicat els Mossos, que no han especificat el nivell de gravetat de les ferides. Tampoc han comunicat cap més detall sobre les identitats, edats o nacionalitats del assaltants ni de la víctima, que va ser traslladada a un centre mèdic.

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), encarregat de traslladar a la dona fins a la clínica, ha declarat a Verificat que van activar una ambulància per atendre la víctima, però no ha donat més detalls del succés perquè està sota la investigació dels Mossos d'Esquadra.