Els autors d’un robatori amb violència a Badalona no van tallar les dues orelles a la víctima

Els autors d’un robatori amb violència a Badalona no van tallar les dues orelles a la víctima

El divendres 26 de juny, dos individus van atracar a una dona al barri de Sant Crist de Badalona per robar-li les joies que portava posades, però no li van tallar les dues orelles, com diuen diversos missatges FALSOS (algunes versions són ENGANYOSES) que s’han fet virals a Twitter i Whatsapp i que han replicat diversos mitjans de comunicació.

“Va ser un robatori amb violència i va produir (a la víctima) lesions a una de les orelles i al coll”, ha confirmat a Verificat el departament de premsa dels Mossos d’Esquadra. “Va passar el divendres sobre les sis i quart de la tarda, per part de dues persones que van fugir. Encara no s’ha procedit a la detenció”, ha afegit el cos.

Els lladres “van sostreure a la víctima dues cadenes d’or i van intentar treure-li una arracada, cosa que li va provocar lesions a una orella i un blau al coll”, han explicat els Mossos, que no han especificat el nivell de gravetat de les ferides. Tampoc han comunicat cap més detall sobre les identitats, edats o nacionalitats del assaltants ni de la víctima, que va ser traslladada a un centre mèdic.

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), encarregat de traslladar a la dona fins a la clínica, ha declarat a Verificat que van activar una ambulància per atendre la víctima, però no ha donat més detalls del succés perquè està sota la investigació dels Mossos d'Esquadra.

Som un equip de joves periodistes que treballem de manera independent per combatre la desinformació. Ens basem en fets i dades per verificar el que diuen els polítics i les falsetats que circulen per les xarxes socials.

Et necessitem. Amb la teva aportació contribuiràs a un debat polític més saludable i ajudaràs a impulsar projectes educatius per ensenyar la ciutadania a navegar el caos informatiu i a defensar-se de la desinformació.

Pots col·laborar amb una aportació tan simbòlica com un euro i no t’ocuparà més de 45 segons (els hem comptat). Si pots, si us plau, marca la teva aportació com a mensual i així podrem continuar fent la nostra feina de manera rigorosa i independent. Moltes gràcies.

Dona