Piqué no va posar la cançó de Shakira i Bizarrap en un directe de la Kings League ni va arribar a l’estadi escoltant-la, són muntatges

Aquests vídeos virals són falsos i Piqué no ha fet cap d’aquestes dues coses de què l’acusen.


Què s’ha dit?

Circula per xarxes un vídeo en què Gerard Pique reprodueix des del seu mòbil la nova cançó de Shakira i Bizarrap durant un directe de la Kings League. I un altre on va arribar a l’estadi escoltant la cançó.

Què en sabem?

Es tracta de dos muntatges. En el primer dels casos, Piqué va acostar el mòbil al micròfon per reproduir un missatge de veu del capità blaugrana Sergio Busquets i al segon, va sortir del cotxe sense estar escoltant cap cançó.

S'ha viralitzat un vídeo en què Gerard Piqué suposadament reprodueix des del mòbil la nova cançó de Shakira i Bizarrap durant una retransmissió en directe de la Kings League, la lliga de futbol amateur presidida per l'exfutbolista del Barça. "Així va ser la reacció de Piqué en escoltar la cançó de Shakira", assegura un dels clips que circulen a TikTok, on el vídeo, que també s'ha compartit a altres xarxes, acumula més de 30 milions de visualitzacions i un milió de "m'agrada".

El vídeo és un muntatge. En realitat, Piqué va acostar el mòbil al micròfon per reproduir un missatge de veu del futbolista blaugrana Sergio Busquets, amb qui va compartir vestidor al Futbol Club Barcelona durant 14 anys. Així es pot comprovar a partir del minut 1:35:52 de la retransmissió original publicada al canal oficial de la Kings League a YouTube el 12 de gener passat. La persona que va fer el muntatge va substituir la veu de Busquets per la sessió número 53 de Bizarrap, la cançó en què Shakira parla sobre la seva ruptura amb l'ex defensa culer.

Piqué va reproduir la cançó de Shakira i Bizarrap en un directe de la Kings League i va arribar en un Twingo a l'estadi escoltant-la.

Piqué no va posar el tema de Shakira durant la retransmissió

El vídeo original va ser extret d'una retransmissió de la Kings League, una nova lliga de futbol amateur presidida per Piqué, que es va retirar del futbol el novembre de 2022, en la qual participen 12 equips dirigits per streamers i exfutbolistes com Ibai Llanos, Sergio " Kun" Agüero i Iker Casillas. A més de narrar els partits, els participants de la Kings League fan streamings amb tertúlies i presentacions de jugadors.

En un moment determinat de la retransmissió del 12 de gener, en què es va anunciar que un jugador de Primera Divisió anònim participaria en la competició presidida per Piqué, l'ex defensa del Barça va treure el mòbil per reproduir un àudio de Busquets que no tenia cap relació amb la cançó de Shakira i Bizarrap.

Piqué tampoc va arribar a l'estadi de la Kings League escoltant la cançó

Després de l'estrena de la cançó, que no estalvia detalls sobre la relació i la ruptura entre la cantant i el futbolista, Piqué no ha trigat a reaccionar. El president de la Kings League va arribar a les instal·lacions de la competició conduint un Renault Twingo, en referència al vers en què Shakira li diu "vas canviar un Ferrari per un Twingo". En aquest context, diversos usuaris han manipulat els vídeos de l'arribada de Piqué a l'estadi de la lliga amateur perquè semblés que l'exfutbolista escoltava el nou tema de Shakira quan surt del Twingo.

Tot i això, els vídeos originals, compartits pels comptes oficials de la Kings League a Twitter i TikTok, demostren que l'exfutbolista no està escoltant cap cançó quan surt del cotxe. Tot i això, els vídeos manipulats que s'han viralitzat a TikTok i Twitter sumen més de 20 milions de visualitzacions i un milió de "m'agrada".