El Debat de TV3, verificat en directe

Minut a minut, compartirem totes les dades incorrectes i imprecises del debat

Aquesta nit estarem verificant en viu el debat electoral de TV3, amb inici a les 22 h, al que participaran els candidats a l’alcaldia de Barcelona. Totes les verificacions estaran disponibles al moment al nostre Twitter, i al Twitter i el web d’El Nacional.cat. Durant el debat, escoltarem les intervencions d’Ernest Maragall (ERC), Ada Colau (BComú), Jaume Collboni (PSC), Xavier Trias (TriasxBCN), Anna Grau (Cs), Daniel Sirera (PP) i Eva Parera (Valents).

És la segona col·laboració d’aquest tipus entre Verificat i El Nacional.cat durant aquesta campanya electoral. Hem unit forces per fer arribar el nostre fact-checking a la seva audiència i així lluitar contra la idea que els polítics només diuen mentides. Minut a minut, compartirem amb vosaltres totes les dades incorrectes i imprecises del debat.

Fa més de tres mesos que des de Verificat estem revisant els discursos dels principals candidats a l’alcaldia de Barcelona, i hem recopilat més de 50 gràfiques per desmentir les desinformacions més freqüents. Podeu llegir-les totes al nostre web Barcelona en dades

Si vols saber com treballem, pots consultar la nostra metodologia i política de neutralitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *