El Debat de betevé, verificat en directe

Minut a minut, compartirem totes les dades incorrectes i imprecises del debat

Aquesta nit estarem verificant en viu el debat electoral de betevé amb els candidats a l’alcaldia de Barcelona. Totes les verificacions les podreu llegir al nostre Twitter i al d’El Nacional.cat i en directe al seu web. Durant el debat, escoltarem les intervencions d’Ernest Maragall (ERC), Ada Colau (BComú), Jaume Collboni (PSC), Xavier Trias (TriasxBCN), Anna Grau (Cs), Daniel Sirera (PP) i Eva Parera (Valents).

És la primera de les tres accions de col·laboració entre Verificat i El Nacional.cat durant aquesta campanya electoral, que ens permetrà fer arribar el nostre fact-checking a la seva audiència. Minut a minut, compartirem amb vosaltres totes les dades incorrectes i imprecises del debat. Aquest exercici el repetirem dimarts 23 de maig durant el debat de TV3.

A Verificat portem més de tres mesos revisant els discursos dels principals candidats a l’alcaldia de Barcelona i hem recopilat més de 50 gràfiques per desmentir les desinformacions més freqüents. Podeu llegir-les totes al nostre web Barcelona en dades

Si vols saber com treballem, pots consultar la nostra metodologia i política de neutralitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *