És cert: La direcció de l’Hospital de Sant Pau no ha rebut Pedro Sánchez

Cap membre de la direcció de l’Hospital de Sant Pau ni de la conselleria de Salut ha rebut el president en funcions Pedro Sánchez durant la seva visita a un agent de la policia nacional ferit durant les protestes de Barcelona, com recull aquest tuit que s’ha viralitzat ràpidament per les xarxes socials, amb més de 13.000 retuits en poques hores.


El president del govern espanyol en funcions

És cert que cap membre de la direcció de l'Hospital de Sant Pau ni de la conselleria de Salut ha rebut el president en funcions Pedro Sánchez durant la seva visita a un agent de la Policia Nacional ferit durant les protestes de Barcelona, com recull aquest tuit que s'ha viralitzat ràpidament per les xarxes socials, amb més de 13.000 retuits en poques hores. 

El gabinet de premsa del Departament de Salut ha explicat a Verificat que s’ha considerat que la visita era privada. Per aquest motiu, només l’equip mèdic ha acompanyat el mandatari. “No s’ha considerat una visita institucional sinó privada. Sánchez ha vingut a veure una persona, no ha mostrat interès en reunir-se amb la direcció, ni visitar altres ferits. Per això s’ha considerat que l’equip directiu de l’hospital no havia de rebre’l”, ha dit Salut.