És cert: La direcció de l’Hospital de Sant Pau no ha rebut Pedro Sánchez

És cert: La direcció de l'Hospital de Sant Pau no ha rebut Pedro Sánchez

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, visitant aquest 21 d'octubre a un policia ferit durant els aldarulls de les manifestacions contra la sentència del procés a Barcelona. Foto: La Moncloa/ACN.

És cert que cap membre de la direcció de l'Hospital de Sant Pau ni de la conselleria de Salut ha rebut el president en funcions Pedro Sánchez durant la seva visita a un agent de la Policia Nacional ferit durant les protestes de Barcelona, com recull aquest tuit que s'ha viralitzat ràpidament per les xarxes socials, amb més de 13.000 retuits en poques hores. 

El gabinet de premsa del Departament de Salut ha explicat a Verificat que s’ha considerat que la visita era privada. Per aquest motiu, només l’equip mèdic ha acompanyat el mandatari. “No s’ha considerat una visita institucional sinó privada. Sánchez ha vingut a veure una persona, no ha mostrat interès en reunir-se amb la direcció, ni visitar altres ferits. Per això s’ha considerat que l’equip directiu de l’hospital no havia de rebre’l”, ha dit Salut. 

 

Som un equip de joves periodistes que treballem de manera independent per combatre la desinformació. Ens basem en fets i dades per verificar el que diuen els polítics i les falsetats que circulen per les xarxes socials.

Et necessitem. Amb la teva aportació contribuiràs a un debat polític més saludable i ajudaràs a impulsar projectes educatius per ensenyar la ciutadania a navegar el caos informatiu i a defensar-se de la desinformació.

Pots col·laborar amb una aportació tan simbòlica com un euro i no t’ocuparà més de 45 segons (els hem comptat). Si pots, si us plau, marca la teva aportació com a mensual i així podrem continuar fent la nostra feina de manera rigorosa i independent. Moltes gràcies.

Dona