Els Mossos no alerten sobre l’actualització de Whatsapp

Els Mossos no alerten sobre l'actualització de Whatsapp

Ens heu avisat de la circulació per Whatsapp d’un suposat comunicat dels Mossos d’Esquadra en què s’alerta d’un missatge sobre la caducitat de l’aplicació de missatgeria, i que pretén robar les dades de l’usuari.

Aquest missatge és fals, segons ha confirmat Mossos d’Esquadra a Verificat.

Es tracta d’una desinformació que ja va ser desmentida per la institució a l’octubre de l’any passat. En aquest enllaç podeu revisar els falsos rumors i estafes que la policia catalana ja ha desmentit.       

Som un equip de joves periodistes que treballem de manera independent per combatre la desinformació. Ens basem en fets i dades per verificar el que diuen els polítics i les falsetats que circulen per les xarxes socials.

Et necessitem. Amb la teva aportació contribuiràs a un debat polític més saludable i ajudaràs a impulsar projectes educatius per ensenyar la ciutadania a navegar el caos informatiu i a defensar-se de la desinformació.

Pots col·laborar amb una aportació tan simbòlica com un euro i no t’ocuparà més de 45 segons (els hem comptat). Si pots, si us plau, marca la teva aportació com a mensual i així podrem continuar fent la nostra feina de manera rigorosa i independent. Moltes gràcies.

Dona